Jūrmalas gada balva kultūrā 2020

Jūrmalas gada balva kultūrā 2020

Ar prieku suminām “Gada balvas kultūrā 2020” ieguvējus Jūrmalas Mūzikas vidusskolā!

Nominācijā “Par izciliem sasniegumiem Latvijas un starptautiskajos konkursos” apbalvota 4. klavierspēles klases audzēkne Sandija LejaSandija profesionālās iemaņas klavierspēlē apgūst pie ilggadējās klavierspēles pedagoģes Ievas Princes un jau kopš pirmajām klasēm izceļas ar centību un talantu klavierspēlē. Kā piemēram, iepriekšējos gados Sandija ieguva godalgotās vietas dažādos Starptautiskos konkursos Latvijā un ārzemēs:

• 2.vieta un speciālā balva par labāko I.Arnes skaņdarba atskaņojumu VII Rīgas Starptautiskā Jauno pianistu konkursā Mazajā Ģildē (14.-16.10.2018.), 
• 1.vieta Liepājas I Starptautiskā pianistu konkursā Piano Frequency PIKC Liepājas Mūzikas, Mākslas un dizaina vidusskolā (12.12.2018.),
• 1.vieta Starptautiskā Pianistu konkursā Francijā (22.-23.04.2019.).

Arī 2020.gadā Sandija turpināja pārstāvēt skolu dažādos Starptautiskos konkursos un iegūst izcilus panākumus ne tikai aizstāvot skolas godu, bet arī popularizējot Jūrmalas pilsētu:

• speciālā balva Ineses Galantes talantu konkursa finālā Latvijas Nacionālajā Bibliotēkā Ziedoņa zālē (14.06.2020.),
• 2. vieta 21. Starptautiskā Jūrmalas pianistu konkursā Jūrmalas Mūzikas vidusskolā (6.-10.10.2020.),
• 1.vieta IX Rīgas Starptautiskā jauno pianistu konkursā Mazajā Ģildē (17.-20.10.2020.).

Skola lepojās ar audzēknes Sandijas Lejas un viņas pedagoģes Ievas Princes izciliem panākumiem konkursos un sveic ar iegūto Jūrmalas Gada Balvu kultūrā 2020.

Pateicības rakstu par Jūrmalas Mūzikas vidusskolas 60. gadu jubilejas koncerta “Saviļņoti mūzikā” rīkošanu visas skolas vārdā saņēma – direktores vietniece projektu jautājumos Agnija Saprovska. Koncerta rīkošana un norise ir visu iesaistīto pedagogu un audzēkņu nopelns un ieguldītais darbs. Esam pateicīgi, ka pilsētas dome ir atzinīgi novērtējusi jubilejas gada norises skolā un ceram vēl tikties klātienē vai attālināti arī jubilejas gada noslēguma koncertā Dubultu koncertzālē maijā.

 

 

Pateicības rakstu par Jūrmalas mūzikas notikumu pārnešanu digitālā vidē saņēma skolas projektu vadītājs Jānis Kravalis un pedagogs Andris Balodis! Pateicoties viņu ieguldītajam darbam un vēlmei nest Jūrmalas muzikālo dzīvi plašāk pasaulē ir iemūžināti daudzi skaisti un neaizmirstami muzikālie notikumi Dubultu koncertzālē, kas joprojām ir pieejami youtube kanālā Jurmala live un skolas facebook lapā. 

Aicinām turpināt sekot līdzi Dubultu digitālās koncertzāles notikumiem tiešsaistē!

Lai saviļņoti mūzikā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.