Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagogu koncerts "Lidojums"  / ATCELTS

Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagogu koncerts "Lidojums" / ATCELTS

27. martā plkst. 18.00 Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagogi aicina uz koncertu “Lidojums”, kas ļaus ieklausīties pedagogu profesionālajā meistarībā, kā arī smelties iedvesmu skaņrades brīvībā. Koncerta norises vieta – Dubultu koncertzāle.

Pedagogu koncerti ir Jūrmalas Mūzikas vidusskolas ikgadējs pasākums ar gandrīz 20 gadu senu vēsturi, kas sniedz iespēju vienā koncertā sapulcēt vienkopus izcilu māksliniecisko sastāvu, atklājot skolā iesaistīto profesionālo mūziķu talantu un meistarību, kā arī iedvesmojot audzēkņus izvēlēties mūziku kā savas dzīves ceļu. Koncerta laikā var baudīt visdažādāko instrumentu un muzikālo sastāvu sniegumu,  top arī sadarbība starp audzēkņiem un pedagogiem, viesos tiek aicināti viesmākslinieki. Pedagogu koncerti vienmēr ir pārsteigumu un negaidītas muzikālās saspēles lauks, kas iedvesmo ļauties lidojumam.

“Lidojums” ir šī gada koncerta tēma, kas no vienas puses seko mūsu kustībai, klausoties dažādu autoru dažādos laikos radīto mūziku, bet no otras puses, lidojums ir iedvesmas stāsti, ko vēsta mūzikas izpildītāji – skolas pedagogi.   Koncertu aicinām apmeklēt ikvienu interesentu, tas ir pieejams bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.