Apgūsti "Vokālo un skatuves mākslu" pie mums!

Apgūsti "Vokālo un skatuves mākslu" pie mums!

Programmas ietvaros padziļināti var apgūt  mūziku, dziedāšanu, deju un aktiera mākslu, līmenī, kas nākotnē ļaus turpināt izglītību kādā no šīm mākslas nozarēm Mūzikas un Kultūras akadēmijās Latvijā vai ārvalstīs, lai kļūtu par profesionāliem  aktieriem, dziedātājiem, dejotājiem, horeogrāfa vai kultūras menedžmentā strādājošiem speciālistiem. 

9. klases audzēknis Daniils Lugovskis atzīst, ka viņam, kā topošam operdziedātājam, ir prieks un lepnums strādāt ar programmas lieliskajiem pedagogiem un rezultāti neizpaliek. Šogad, 3. un 4. maijā,  Daniils Lugovskis  jau otro reizi piedalījās starptautiskā jauno vokālistu konkursā.

“Mans pirmais konkurss Daugavpilī, man atnesa uzvaru un ļoti ceru, ka labi nodziedāšu arī nākamajā konkursā.” -Daniils uzsver, ka  “Mūsu mērķis ir ne tikai izkopt individuālās spējas, bet strādāt komandā, lai finālā uz skatuves parādītos fantastisks rezultāts. Šī mācību programma būs interesanta gan jauniešiem , kas jau beiguši mūzikas skolu, gan tiem, kuri grib apgūt kaut ko jaunu, kas saistīts ar skatuvi. Paldies visiem , kuri ir tagad kopā ar mums un nākamajā gadā vēlamies redzēt jaunus, spožus talantus savā pulciņā”. 

Programmas audzēkņi ar pedagoģēm Karmenu Radovsku un Ivetu Lāci pēc koncerta

Programmai var pieteikties jaunieši vecumā no 13 –līdz 16 gadiem. Iestājpārbaudījumi 4.06. – jāsagatavo un no galvas jādzied dziesma, jāskaita dzejolis vai prozas darbs, 5.06. – muzikālās dzirdes pārbaude. Interesentus lūdzam pieteikties konsultācijām pie pedagoga K. Radovskas zvanot pa tālruni 29139033.


Konsultācijas notiks Jūrmalas Mūzikas vidusskolā, 3. klasē, 22.maijā plkst. 18.00 – 18.40, 27.maijā plkst. 14.00  – 15.00, 1. jūnijā plkst. 17.00  – 18.00.

Programmas beidzēji, kuri savu nākotni vēlas saistīt ar profesionālu dziedāšanu (akadēmiskā vai mūsdienu populārās mūzikas žanros, Programmas ietvaros tiek apgūta dziedāšana, runas un skatuves mākslas pamati, dejošana, mūzikas priekšmeti un svešvalodu fonētika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.