Vasaras koncertu cikls Dubultu kultūras kvartālā

Vasaras koncertu cikls Dubultu kultūras kvartālā

Augstvērtīgs muzikālais sniegums, brīvdabas atmosfēra un mājīgums ir kvalitātes, kas augusta nedēļu novakarēs satiksies Dubultu kultūras kvartālā. Kokle, ģitāra un saksofons veidos koncertcikla skanisko pamatu.

13. augustā 19.00 uz zāļu tēju vakaru un kokļu skaņām aicina Jūrmalas Mūzikas vidusskolas kokļu ansambļi un etnomūzikas kvartets “Vētras saites”. Pirmais koncerts ir satikšanās vakars, malkojot tēju un mūziku, dalotos ar pašu audzētām tējām un veidojot tējas mandalas.

19. augustā 20.00 ģitārists Vladimirs Kudrins kopā ar dziedātāju Aleksandru Špicbergu gaismas laternu ieskauti ļaus izskanēt Imanta Kalniņa, Raimonda Paula un Jāņa Lūsēna dziesmām. Visi aicināti ierasties ar savu gaismas laternu!

27.augustā 19.00 uz vasaras izskaņas koncertu aicina saksofonists Arvidas Kazlauskas un sitaminstrumentālists Elvijs Endelis. Reibinošs mūzikas kokteilis kopā ar vasaras garšām no restorāna 36.līnija augļu kokteiļu klāsta.

Koncerti iecerēti arī kā īpaša kultūrtelpa jaunajiem mūziķiem – Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņiem, kas piedalīsies savu pedagogu veidotajās koncertprogrammās. Tā ir arī satikšanās vieta apkaimes iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, lai iepazītos, veidotu kopīgo saskarsmi un pavadītu neaizmirstamus, muzikālus vakarus Jūrmalas dabas ielokā.

Projektu “Dubultu kultūras kvartā vasaras koncertu cikls “Saviļņoti mūzikā”” īsteno Jūrmalas Mūzikas vidusskolas atbalsta fonds ar Jūrmalas valstspilsētas atbalstu „Līdzfinansēto iniciatīvas projektu konkursa” ietvaros.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.