Atjaunota informācija par karantīnas ievērošanas noteikumiem skolā

Atjaunota informācija par karantīnas ievērošanas noteikumiem skolā

Lūdzu iepazīties  un ievērot  Mūzikas skolas precizētos noteikumus par audzēkņu mājas karantīnu vai saslimšanu ar Covid -19.

  1.  Audzēknim vai audzēkņa likumiskajam pārstāvim jāpaziņo skolas pedagogiem par Covid 19 saslimšanu vai karantīnu (ir kontaktpersona).
  2. Audzēknis (kontaktpersona) var mācīties attālināti (10 dienas kopš kontakta)  vai apmeklēt  Mūzikas skolu, bet nodarbību dienā,  uzreiz pēc ierašānās saņemt pie dežuranta un veikt paštestu (paštesta laiks 15 min.).
  3. Pedagogs var uzsākt mācību stundu, ja audzēknim (kontakpersonai)  ir negatīvs paštests 7 dienu periodā kopš kontakta.
  4. Ja skolā veiktais paštests ir pozitīvs, skolas dežurants nekavējoties paziņo skolas vadībai tālākai rīcībai, saskaņā ar skolas noteikumiem.
  5. Pirmsskolas (līdz 7 g.v) izglītojamajiem karantīnas gadījumā 10 dienas ir jāatrodas mājas karantīnā.(vai 7. dienā jāveic Covid tests laboratorijā)
  6. Covid 19 saslimšanas gadījumā audzēknis atgriežas Mūzikas skolā 8. dienā, kopš fakta, ja pēdējo 24 stundu laikā nebija saslimšanas simptomi.
  7. Atgriežoties skolā nav nepieciešama ārsta izziņa.
  8. Audzēkņiem, kas mācās teorētiskos priekšmetus, taustiņinstrumentus, stīgu instumentus, sitaminstrumentus, vispārīgās klavieres mācību klasē un skolā jānēsā sejas maskas.
  9. Kora un vokālo klašu, pūšamo instrumentu audzēņiem sejas maskas jānēsā skolā, klasē nav nepieciešams. 
  10. Visiem skolas darbiniekiem skolas un klašu telpās jānēsā sejas maskas.

Izturību un veiksmi pandēmijas periodā!

Cieņā, direktore Gunta Liepiņa

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.