Aktuālā informācija audzēkņiem, vecākiem un pedagogiem/papildināts 07.01.2021.

Aktuālā informācija audzēkņiem, vecākiem un pedagogiem/papildināts 07.01.2021.

No 2021. gada 11. janvāra līdz 23. janvārim grupu un individuālās nodarbības skolā tiek organizētas attālināti. 1.-4. klases brīvlaiks pagarināts līdz 25. janvārim.

Pedagogi sazināsies ar audzēkņu vecākiem, lai vienotos par apmācības veidu noteiktajā laikā posmā. 

Informācija par mācību procesa organizēšanu pēc 23. janvāra tiks precizēta, saskaņā ar valdības pieņemtajiem lēmumiem.

Jūrmalas Mūzikas vidusskolas telpās nedrīkst uzturēties personas, kurām:

– Noteikta pašizolācija;
– Noteikta mājas karantīna vai stingrā izolācija;
– Ir elpošanas ceļu infekcijas pazīmes.

Aicinām būt atbildīgiem pret savu un apkārtējo veselību. Vēršam uzmanību, ka Epidemioloģiskās drošības likums nosaka to, ka personas pienākums ir nepakļaut citas personas inficēšanās riskam un personai ir pienākums pildīt epidemiologa norādījumus, lai novērstu inficēšanās risku citu cilvēku veselībai. Mājas karantīnas režīma neievērošana ir Epidemioloģiskā drošības likuma pārkāpums, kam var tikt piemērots administratīvais sods.

Aicinām bērnus, kas atgriezušies no  Covid-19 skartajām teritorijām, kurām piemēroti īpašie piesardzības pasākumi, 14 dienas pēc izbraukšanas no minētās teritorijas nedoties uz izglītības iestādi, bet atrasties pašizolācijā mājas režīmā. Šajā laika periodā jānovēro bērna veselības stāvoklis, mērot ķermeņa temperatūru 2 reizes dienā – no rīta un vakarā. Ja parādās kādas akūtas elpošanas ceļu infekcijas pazīmes (iesnas, klepus, rīkles iekaisums, paaugstināta ķermeņa temperatūra, elpošanas traucējumi), nekavējoties zvanīt 113.

Aicinām vecākus, kas plāno doties ārvalstu ceļojumā ar bērniem, informēt izglītības iestādi par valsti, uz kuru plānots doties, ceļojuma laiku un vietu, lai izglītības iestāde sadarbībā ar epidemiologiem varētu plānot Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumus iestādē.

Ziņot skolas administrācijai par bērna veselības stāvokli vai ārvalstu ceļojumiem varat zvanot 67764498.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.