Atvērto durvju diena 7.maijā

Atvērto durvju diena 7.maijā

Aicinām 7.maijā no 10.00 līdz 13.00 piedalīties aizraujošā orientēšanās spēlē “Mūzikas magnēts”, kuras laikā būs iespēja iepazīt Jūrmalas Mūzikas vidusskolā apgūstamos mūzikas instrumentus.

Atvērto durvju dienu ietvaros piedāvājam tikties arī ar specialitātes instrumentu pedagogiem, lai saņemtu konsultācijas par instrumentu spēles apguvi skolā, kā arī uzzinātu visu par mācībām Jūrmalas Mūzikas vidusskolā.

Atvērto durvju dienu noslēgumā plkst. 13.00 aicinām uz E.Dārziņa mūzikas skolas absolventu koncertu “Pavasara gleznas” Dubultu koncertzālē.

Uz koncertu aicina šī gada topošie NMV Emīla Dārziņa mūzikas skolas absolventi, kas dodas uz mūzikas skolām, kas bijušas viņu pirmās skatuves un mūzikas apguves vietas. Gaidīsim ciemos savu bijušo audzēkņi Evelīnu Jēkabsoni.
 
Par savu pirmo skolu stāsta arī Evelīna: “Mana pirmā tikšanās ar mūziku dzima tieši šeit – Jūrmalas mūzikas skolā. Siltas un mīļas domas raisās par šo laiku – pirmā skatuve, pirmais nospēlētais koncerts un brīnišķīgie pedagogi, kas atvēra manas durvis uz plašo mūzikas pasauli. Jāsaka, ka tikšanās ar klavierēm man bija pavisam negaidīta, jo, sniedzot dokumentus mūzikas skolā, vēlējos tikt uzņemta kora klasē, taču pilnīgas nejaušības dēļ, acīmredzami, nokļuvu tieši tur, kur man bija jābūt.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.