Vasaras koncerti Dubultu kultūras kvartālā

Vasaras koncerti Dubultu kultūras kvartālā

Jūrmalas Mūzikas vidusskolas atbalsta fonds aicina divas augusta trešdienu novakares pavadīt Dubultu kultūras kvartālā, priežu meža noskaņās ietvertā muzikālā piedzīvojumā.

18.augustā plkst. 19:00 aicinām uz LEONĪDA LOBREVA ALBUMA “DABA” pirmatskaņojuma koncertu. Leonīds Lobrevs ir profesionāls komponists, kurš ir sācis savas mūziķa gaitas Jūrmalas Mūzikas vidusskolā un ir arī tās absolvents. Studējis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, Birmingemas Karaliskajā konservatorijā. Leonīda Lobreva mūziku ir atskaņojuši tādi Latvijā un pasaulē atzīti mākslinieki kā Andrejs Osokins, māsas Balanas, Latvijas Nacionālais Simfoniskais orķestris un citi.Albuma “Daba” pirmatskaņojuma koncertā Leonīds aicinās uz skatuvi arī dejotāju Annu Matuli, veidojot kopīgu performanci.

25.augustā plkst. 19:00 vasaras koncertā “SAVIĻŅOTI MŪZIKĀ” būs iespēja dzirdēt gan uzlecošās mūzikas zvaigznes – Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņus Sandiju Leju, Matveju un Ignatiju Triškinus, Emīlu Lisovu, gan arī Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagogu priekšnesumus. Īpašās vakara viešņas būs operdzietājāja un Jūrmalas Mūzikas vidusskolas absolvente Evija Martinsone un virtuozā pianiste Agnese Egliņa.

Uz koncertu jāierodas ar pasi vai eID karti un derīgu Covid19 sertifikātu vai ne agrāk kā 48 stundas pirms koncerta veiktu negatīvu Covid19 testu.

Vasaras koncertu ciklu “Saviļņoti mūzikā” rīko Jūrmalas Mūzikas vidusskolas atbalsta fonds ar Jūrmalas pilsētas atbalstu “Līdzfinansēto iniciatīvas projektu konkursa” ietvaros.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.