JMV audzēkņi ar panākumiem piedalās vietējos un starptautiskos konkursos attālināti

JMV audzēkņi ar panākumiem piedalās vietējos un starptautiskos konkursos attālināti

Ārkārtas situācija un nesenie ierobežojumi ir nopietni ietekmējuši mācību un darba norisi Latvijā un, protams, arī profesionālo un māksliniecisko sadarbību pāri robežām. Tomēr Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņiem ir pavērušās līdz šim nebijušas iespējas piedalīties starptautiskos un vietējā mēroga konkursos attālināti. Konkursi pulcē plašu dalībnieku skaitu no dažādām Eiropas un pasaules valstīm, veidojot sīvu cīņu par godalgotajām vietām.

Vairāki Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņi, noslēdzot mācību gadu maijā, kā arī turpinot savas aktivitātes tiešsaistes konkursos jūnijā, ir guvuši nozīmīgas godalgotās vietas.  Aušrine Gaubīte 4.klavierspēles klases audzēkne, kura apgūst dziedāšanu interešu izglītībā, ir ieguvusi vairākas godalgotas vietas – 1.vietu III Jauno izpildītāju Starptautiskajā konkursā “Trīs Zvaigznes” Latvijā , 3.vietu un 2.pakāpi II Bērnu un jauniešu vokālā konkursā ‘’Nots pie nots’’ Latvijā, 3.vietu kategorijā Eirovīzijas dziesmas Starptautiskā dziedāšanas konkursā “Golden Voice”, kas norisinājās attālināti Maltā.

Savukārt, 4.klavierspēles klases audzēkne Simona Karapetjana Starptautiskā dziedāšanas konkursā “Golden Voice” ieguva 4.vietu kategorijā Dziesmas no kinofilmām, bet tiešsaistes konkursā “Talent Show” – Diplomu.

Tiešsaistes II Bērnu un jauniešu vokālā konkursā ‘’Nots pie nots’’ Latvijā piedalījās arī Adrija Silva Kukuvasa, 10.vokālās un skatuves mākslas klases audzēkne, un Viestards Valbe, 4.akordeona spēles klases audzēknis, iegūstot 2.pakāpes diplomus katrs savā vecuma grupā. Kā arī Viestards ieguva 2.vietu kategorijā Pagājušā gadsimta dziesmas Starptautiskā dziedāšanas konkursā “Golden Voice” Maltā.

Kora klases audzēknes – Annija Rudzīte, 5.kora klase, Nora Kalniņa, 3.kora klase, un Anželika Asafreja, 2.kora klase, piedalījās tiešsaistes konkursā Talent Show, kurā ieguva 3.vietas diplomus savās vecuma kategorijās un nominācijās akadēmiskā dziedāšana, dziesma savas valsts valodā un estrādes dziedāšana. Kā arī Anna Nefedova, 1.klavierspēles klases audzēkne, kura apgūst dziedāšanu interešu izglītībā, ieguva šajā konkursā 3.vietu, kā arī 3.vietu konkursā “Sing at home” Itālijā, kurā piedalījās vairāki simti dalībnieku no 31 valstīm.

2.Starptautiskā akordeonistu konkursā “Moģiļevas saspēle” Baltkrievijā Vladimirs Požarskis, 5.akordeona spēles klases audzēknis, ieguva 2.pakāpi, bet Mihails Larionovs, 3.akordeona spēles klases audzēknis – 3.pakāpi. Savukārt izturot Klasiskās mūzikas jauno izpildītāju konkursa “Ineses Galantes talanti” video atlasi, mūsu audzēkņi tikuši finālā un Ignatii Trishkin, 4.saksofona spēles klases audzēknis, ieguva 1.vietu, bet Sandija Leja 3.klavierspēles klase – speciālo balvu.

5.Starptautiskā ģitāras spēles konkursā “Ģitāra – solo, ģitāra – plus” Krievijā Matvei Trishkin, 4.ģitāras spēles klases audzēknis, ieguva 2.vietu savā vecuma kategorijā.

Mūsu audzēkņi ir manīti arī Vokālistu konkursā “Laima Voice”, kuru organizē Laima Vaikule sava starptautiskā mūzikas festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” ietvaros, gan Noras Bumbieres fonda, Pop Stage (Pop skatuve) konkursu atlasēs Latvijā.

Gatavojoties tiešsaistes konkursiem un veidojot video formāta ierakstus, mūsu audzēkņi ir guvuši nozīmīgu pieredzi dalībai starptautiskos konkursos, kā arī bagātinājuši savu radošuma un muzikalitātes potenciālu.

Pateicamies par ieguldīto darbu, audzēkņu sagatavošanu un motivēšanu vokālajām pedagoģēm Karmenei Radovskai un Irēnai Andersonei, akordeona spēles pedagoģei Kristīnei Baltruševičai, saksofona spēles pedagogam Arvīdam Kazlauskam un koncertmeistarei Mārai Upmacei, klavierspēles pedagoģei Ievai Princei un ģitāras spēles pedagogam Vladimiram Kudrinam!

Godalgotas vietas 2.Starptautiskā akordeonistu konkursā"Moģiļevas saspēle", kurš norisinājās attālināti Mogiļevas Valsts…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Pirmdiena, 2020. gada 22. jūnijs

No visas sirds priecājamies, lepojamies par Ignatija Triškina iegūto 1.vietu un par Sandijas Lejas iegūto speciālo balvu…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Svētdiena, 2020. gada 14. jūnijs

14.jūnijā notika Starptautiskais dziedāšanas konkurss Talent Show Voice Online 2020, kurā piedalījās vairāk nekā 100…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Svētdiena, 2020. gada 14. jūnijs

Esam priecīgi paziņot, ka mūsu audzēkņi turpina spodrināt savas instrumentu spēles prasmes un iegūt godalgotas vietas…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Pirmdiena, 2020. gada 22. jūnijs

Turpinam priecāties par mūsu audzēkņu panākumiem attālinātos konkursos! 🥳🥉 1.klavierspēles audzēkne Anna Nefedova, kura…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Svētdiena, 2020. gada 28. jūnijs

Lieliskas ziņas no saulainās Maltas! 🤩Mūsu interešu izglītības audzēkņi attālināti piedalījās Starptautiskā dziedāšanas…

Posted by Jūrmalas Mūzikas vidusskola on Sestdiena, 2020. gada 4. jūlijs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.