Ziemassvētku koncertuzvedums "Sidraba stīgas"

Ziemassvētku koncertuzvedums "Sidraba stīgas"

Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņi un pedagogi Ziemassvētku laikā 14. decembrī plkst. 18:30 aicina uz svētku koncertuzvedumu “Sidraba stīgas”Dubultu koncertzālē.Koncertā kā viesi uzstāsies skolas absolvents, vijoles virtuozs Raimonds Ozols kopā ar mūziķi Raimondu Macatu.

                Ziemassvētki ir laiks, kad pārdomāt  un noskaņot savas dvēseles stīgas, atrodot sevī un apkārtējos vērtības, kas ļauj svētkiem krāšņi iemirdzēties savstarpējā sirds siltumā. Koncertuzvedumā “Sidraba stīgas” meklēsim šīs vērtības šodienā, kā arī uzklausīsim skolas audzēkņu un koncerta viesu – Raimonda Ozola (vijole) un Raimonda Macata (klavieres) muzikālo partitūru vēstījumā. 

                Ziemassvētku koncertā piedalīsies Jūrmalas Mūzikas vidusskolas stīgu un pūtēju orķestri, 3.-8. klašu koris un jauktais koris “Jūrmala”, kā arī individuālie izpildītāji no klavieru, pūšaminstrumentu, ērģeļspēles, akordeona, vokālās un skatuves mākslas,  sitaminstrumentu un un stīgu nodaļām un dejas interešu programmas. Kopumā koncertā piedalīsies ap 100 skolas audzēkņu, dāvājot neaizmirstamu Ziemassvētku sajūtu prieku.

Norises vieta: Dubultu koncertzāle, Dubultu kultūras kvartālā Jūrmalas Mūzikas vidusskolā, Strēlnieku prospektā 30.
Ieeja koncertā bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.