Radošās dienas skolēnu brīvlaikā 2019. Atskats

Radošās dienas skolēnu brīvlaikā 2019. Atskats

22.-23.oktobrī pie mums notika Radošās dienas skolēnu brīvlaikos, kuru ietvaros notika radošā darbnīca “Solfedžo radošie elementi”, kur mūsu audzēkņiem bija iespēja apgūt solfedžo ar unikāliem un interaktīviem mūzikas mācību materiāliem, kurus prezentēja Mūzikas studijas dibinātāja un vadītāja Kristīne Vilmane un pedagogs Ritvars Ozols.
Audzēkņiem bija iespēja ar puzlēm, domino un citām spēlēm nostiprināt savas zināšanas priekšmetā Solfedžo, kā arī sacerēt nelielās grupiņās dziesmas melodijas un tekstus un atskaņot tos ar dažādu instrumentu palīdzību.
Esam pavadījuši ļoti radoši šo dienu!
Paldies viespedagogiem un audzēkņiem!

Radošās dienas skolēnu brīvlaikā 2019: "Solfedžo radošie elementi"

Savukārt 23.oktobrī “Radošo dienu skolēnu brīvlaikā” ietvaros notika “Tēja ar slaveno vijolnieku Raimondu Ozolu”. Šajā tikšanā audzēkņiem un to vecākiem bija iespēja neformālā gaisotnē pie tējas tases sarunāties ar skolas absolventu, jūrmalnieku, nu jau slaveno vijolnieku, par skolas gaitām, par mūzikas pasaules iekarošanu un dažādiem citiem profesionāliem jautājumiem. Vecākiem bija iespēja uzzināt, kā labāk motivēt savus bērnus mācībām mūzikas skolā, savukārt audzēkņiem – kas nepieciešams, lai izaugtu par lielu mākslinieku.
Raimondam Ozolam par pārsteigumu, aicinājām uz tikšanos jūrmalnieci, viņa klasesbiedreni, vijolnieci Ingrīdu Madisone, kura šobrīd ir Latvijas Nacionālās operas un baleta mūziķe un Mārupes Mūzikas un mākslas skolas stīgu nodaļas vadītāja un pedagoģe.

Radošās dienas skolēnu brīvlaikā 2019: "Tēja ar slaveno vijolnieku Raimondu Ozolu"

Pēc radošās tikšanās ar Raimondu Ozolu, audzēkņi devās uz Rīgu, apskatīt dažādas lielākās kultūras iestādes, kurās rīko koncertus, kā arī Latvijas Nacionālo Operas un Baleta ēku, kur uzzināja par tās vēsturi, apmeklēja aizkulises un bija iespēja vērot, kā skatuves darbinieki iekārto skatuvi vakara baleta izrādei.
Interesanti un radoši pavadītais brīvlaiks mūsu skolas audzēkņiem pavēra lielāku redzesloku mūzikas pasaulē!

Radošās dienas skolēnu brīvlaikā 2019: "Ekskursija Nacionālajā Operā un Baletā"

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.