Pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu nodaļas draudzības koncerts ar Lielvārdes MMS audzēkņiem

2018.gada 14.aprīlī, skaistā un saulainā dienā, pūšamo un sitamo instrumentu nodaļas audzēkņi un pedagogi devās pieredzes apmaiņā uz Lielvārdes novada mūzikas un mākslas skolu.

Mūs sirsnīgi sagaidīja Lielvārdes skolā. Pēc neliela mēģinājuma, sekoja mūsu kopējais sadraudzības koncerts. Lielvārdieši rādīja savu meistarību flautas, klarnetes, trompetes spēlē. Savukārt mūsu skolas audzēkņi pārstāvēja flautas, klarnetes, saksofona, trompetes, trombona, un sitaminstrumentu klases. Pēc tam dalījāmies savā pieredzē, iespaidos par jauko koncertu.

navigate_before
navigate_next

Šajā skaistajā dienā aizbraucām arī uz Likteņdārzu. Daudzi tur bijām pirmo reizi.

Paldies Lielvārdes novada mūzikas un mākslas skolas pūšamo instrumentu nodaļas vadītājai Rūtai Ābolai par mūsu uzņemšanu.

No mūsu skolas  koncertā piedalījās – A. Karlsone – Arklone, A. Svikle, E. Paksis, Ē. Bašēns. D. Čapligins, G. Strazdiņš, O. Ozoliņš, I. Melderis      M . Kroņkalne, P. G. Dubrovskis.

Paldies koncertmeistarēm Mārai Upmacei un Ligitai Ozolai, kuras atbalstīja mūsu audzēkņus, kā arī pedagogiem, kuri sagatavoja savus audzēkņus – V. Zundam, A. Kazlauskam, M. Rozenbergam, E. Saksonam, Ģ. Timmam.

Fotogrāfijās:

1.pēc kopējā koncerta;

2.,3. Likteņdārzā.