Jūrmalas Mūzikas vidusskolā (JMV) pulcēsies vokālie pedagogi no visas Latvijas

11. konference Es dzieduNo 29.jūnija līdz 1.jūlijam Jūrmalas Mūzikas vidusskolā (JMV) pulcēsies vokālie pedagogi no visas Latvijas biedrības Latvijas dziedāšanas skolotāju asociācijas (LDSA) – European vocal teachers association – Latvijas rīkotajā konferencē Es dziedu! Šāda konference notiek jau 11.reizi. Pirmo reizi tās mājvieta būs Jūrmala.

Trīs dienas vokālajiem pedagogiem, dziedātājiem un citiem, kam interesē dziedāšana būs iespēja vērot vokālo meistarklasi, ko vadīs izcilā pedagoģe no Londonas Joy Mammen (Džoja Mammena). Par savu skolotāju viņu sauc mūsu izcilais soprāns Inga Kalna, arī daudzi citi Latvijas dziedātāji pie Džojas Mammenas ir veiksmīgi papildinājuši savas prasmes un meistarību viņas sniegtajās meistarklasēs Ventspilī.

Konferencē būs lekcijas un nodarbības par dažādām, ar dziedāšanu un vokālo pedagoģiju saistītām tēmām. Lektoru vidū būs arī jūrmalnieki. Ar savām zināšanām un pieredzi dalīsies Vija Ozola, Annija Putniņa un Irēna Trubina.

Visi interesenti aktīvi darbosies, elpojot, ritmizējot, skatuviski improvizējot un izspēlejot psihodrāmu, pasniedzēju Daces Kravales, Madaras Ivanes, Jāņa Rozenvalda un Igetas Gaiķes vadībā.

Arī tiks iedziļināti ieskatīts senās un laikmetīgās vokālās mūzikas interpretācijas niansēs Baibas Bartkevičas vadībā.

Diskusijās tiks pārspriests aktuālais savā nozarē. Tiks meklētas atbildes un labāki risinājumi. Neformālās sarunās būs iespēja iepazīties ar saviem kolēģiem profesijā no visas Latvijas.

„Mācīsimies cits no cita pieredzes. Kļūsim arvien labāki skolotāji un dziedātāji!”

Sīkāka informācija: http://www.evta-ldsa.lv/