Akadēmiski un neakadēmiski

 

11.marta sestdienā Jūrmalas Mūzikas vidusskolā izskanēja koncerts, kurā satikās dažādu stilu mūzika – no klasikas līdz rokam, kurā uzstājās solisti un ģimeņu ansambļi, spēlēja gan jaunāko klašu audzēkņi,  gan muzicēja pieredzējuši mākslinieki.

Citu starpā uzstājās skolas absolventi – skolotāja Ieva Prince ar meitām Partīciju un Jasmīni, skolotāja Adele Andžāne ar ģimeni (vīru, meitu Annu, dēliem Robertu un Jāni), skolotāja Baiba Šalkovska ar meitām, skolotāja Marina Makarina ar meitām pianisti Ilanu un altisti Jūliju, Adrians Kukuvass ar meitu Adriju, skolotāja Indra Raila ar meitu Lauru, skolas audzēknis Reinis Domeniks Aļeksejevs pie sitaminstrumentiem muzicēja kopā ar tēti Lauri, kurš bija paņēmis līdzi arī dažus draugus – Jonny Salamnder un Zigmundu Žukovski, un skolā “rībēja” roks.

Savukārt Kristīne Ojala bija sapulcējusi 5 audzēkņus ar savām mammām – skolas absolventēm (D.Bindere, V.Brežģe, A.Jonas, L.Rozenfelde, I.Urpena), uzstājoties kopā ar viņiem un savu dēlu Marisu pie sitaminstrumentiem. Koncertā dzirdējām arī Alisi Ritenbergu, Madaru un Matīsu Baronus, Patrīciju Osi, Marlēnu Gavari, koncertu atklāja Oskars Ozoliņš. No Talsiem ciemos bija atbraucis skolas absolvents J.Dzelzkalējs, kurš uzstājās kopā ar savu meitu.

Neformālā gaisotnē skolā un mūzikā satikās skolas absolventi un viņu muzicējošie bērni, muzicējošie jūrmalnieki un viņu draugi.