Aicinam apmeklēt piektā Latvijas Mūzikas skolotāju festivāla koncertu mūsu skolā.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=yvcp_sb3ik4″ mode=”lazyload-lightbox” /]

 

 

Latvijas Mūzikas skolotāju festivāla koncerts

  1. februārī, sestdienā plkst. 16.00 Jūrmalas Mūzikas vidusskolas Lielajā zālē notiks piektā Latvijas Mūzikas skolotāju festivāla koncerts. Skolotāju festivālu ik gadu organizē Mārupes mūzikas un mākslas skola sadarbībā ar Mākslu skolu “Baltais Flīģelis”. Iepriekšējos gados festivāla koncerti jau notikušo daudzās Latvijas vietās – Siguldā, Daugavpilī, Ventspilī, Bauskā, Balvos, Kuldīgā, Rēzekne, Saldū, Limbažos, Tukumā, Madonā, Lazdonā, Ogrē un Mārupē. Pirmo reizi šogad koncerti notiks arī Jūrmalā, Salacgrīvā un Rojā.

Festivāls  ir iespēja ikvienam interesentam, bet jo īpaši skolu audzēkņiem un viņu vecākiem, dzirdēt daudzu mūzikas pedagogu priekšnesumus, bet pašiem pedagogiem – veidot sadarbību un dalīties pieredzē ar kolēģiem.

Latvijas 100 gades gadu iesākot, šī gada festivāla koncertprogrammās akcents likts uz latviešu mūziku. Arī koncertā 3. februārī Jūrmalas Mūzikas vidusskolas Lielaja zālē aicinam klausītājus baudīt latviešu mūzikas koncertu, kurā muzicēs dažādu Latvijas mūzikas skolu pedagogi. Ieeja brīva.